Träning är nyttigt för alla

Oavsett ålder eller sysselsättning så är det inte fel att träna på ett sätt eller annat. Läser man här om Bigittasystrna i Vadstena, så tränar även dom, men bara lite för hälsans skull. Deras främsta sak att vara i ett kloster är att ta hand om själen. Vi andra, som gillar att besöka kloster, som en del av ett kulturarv, får viss motion om vi vandrar bland ruiner, men det är nog bra att kanske se till att röra på sig lite mer än så.

Se till att röra på dig

Det du kan göra om du vill börja röra på dig mer är att hitta en träningsform som du tycker verkar kul. Det är ingen idé att börja träna saker du avskyr. Gillar du inte att springa, så kommer du nog inte att fortsätta med det, utan det är bättre sätta fokus på skoj saker. Det gör att du vill fortsätta med det. Många som tränar mycket kan ha nytta av Fitline som är ett kosttillskott. Det ger en extra boost. 

Hur hittar man roliga träningsformer?

Det finns många idag som erbjuder så kallade prova på pass, som gympa, gym, cirkelträning, Friskis och svettis med mera. Passa på att gå på lite olika såna för att se om det är något av dem som faller dig i smaken. Skulle så vara fallet så är det ju bara att anmäla dig som deltagare i fler pass som de håller. 

15 May 2018