Testa att bli giggare

Kanske du redan nu jobbar som frilansare, men vill ha lite mer jobb eller hjälp med att hitta det. Då kan du satsa på att bli giggare. Du kan testa att gå via GigStep, de har ett gig för alla och har även en unik rekrytering i Skåne.

Att vara giggare är ett slags konsultjobb men går även att vara som frilansare. Då har du chans att hitta olika gig jobb, men ändå vara din egen så att säga. Du kan testa på olika saker och hitta det du är bra på. Du kan även välja att fokusera på en enda bransch om du föredrar det. Det finns olika former av gig jobb att arbeta med idag. 

Vill du bli giggare?

Det finns idag ett par plattformer att vända sig till för att bli giggare eller testa på konsultuppdrag. Fundera på vad det är du är bra på eller om det du håller på med går att ta vidare och jobba med på heltid, även om det kanske är en hobby. Det är inte så svårt att komma igång. Du kan välja att köra på egen hand genom att finnas online, sprida ut dig i olika nätverk och så vidare. Eller så går du via en plattform som gigstep.se. 

Oavsett hur du tänker kring konsultuppdrag Malmö eller om du vil frilansa, tänk på att se över försäkringar och tjänstepension redan från start. Ha även en bra jobbrutin, då det är vanligt att jobba hemifrån. Då gäller det att kunna separera fritid från jobbtid. 

17 May 2022