Ta med barnet och undersök Alvastra kloster

Om du vill ta med barnvagnen ut på promenad så som vid Alvastra kloster, eller även andra svårtillgängliga platser, så är det smart att investera i en Bugaboo Buffalo. Bugaboo är ett holländskt märke, och betyder rörlighet och mobilitet och den går att köra fram på alla sorters underlag! Det gör den perfekt att ha med på utflykter av alla de slag, oavsett om det klosterbesök, skogspromenader eller en tur på stan.

Besök Pyret & Snäckan

2011 startade Hanna och John Hadenius Pyret & Snäckan. De ville ge föräldrar chansen att hitta barnvagnar till bra priser och som höll hög kvalitet. Deras 3 nyckelord kom att bli kvalité, god service och snabba leveranser. På deras hemsida Hos pyretosnackan.se hittar du allt du kan tänkas behöva till ditt barn

Olika barnvagnsmodeller

Pyret & Snäckan har flera barnvagnsmodeller. De vagnar som erbjuds är:

  • Bugaboo
  • Bexa
  • Trille
  • Tako
  • Mountain Buggy

Dessutom så har Pyret & Snäckan även tillbehör till barnvagnar, samt andra smarta produkter. De har noga valt ut sitt sortiment av både barnvagnar och andra produkter genom att lyssna på föräldrars åsikter och vad de har för behov. Du hittar allt från bilbarnstolar, skötbäddar, produkter för matning, amningskuddar, filtar och babyvakter hos Pyret & Snäckan. Efter att du beställt det du vill ha på deras hemsida, så får du det snabbt levererat hem. Dessutom kommer de flesta produkter med garantier samt bytesrätt om du inte skulle vara nöjd med din vagn eller övriga produkter.

16 Apr 2015