Sommardäck hos Nordendäck

Är du på jakt efter billiga sommardäck så ska du besöka nordendack.se. Hos Nordendäck hittar du ett däcksortiment som är stort. Du hittar kvalitetssäkrade vinterdäck, sommardäck, fälgar och kompletta hjul på deras sida online. Du kan här köpa sommardäck till både bilen, lastbilen och motorcykeln. Vi börjar närma oss den tiden då det är dags att sätta på sommardäck. Är de du har slitna så är det väl värt i att investera i nya däck från Nordendäck.

Nordendäck gör det enkelt för dig

Då Nordendäck har ett så stort sortiment av däck på sin hemsida gör det att du kommer att hitta de däck du behöver. Du kan söka fram vilken typ av däck just du behöver, samt att du kan välja mellan flera däcktillverkare. Bland annat har de däck från Michelin, Continental, Goodyear och Nokian. Du hittar även däck i mellanklass från bland annat Kumho och Sava, samt bliigare däck från märken som Nankang och LingLong. Du kan beställa i lugn och ro hemma, men få dem levererade till en verkstad i din närhet. Nordendäck har över 1000 partners som de samarbetar med, varav 600 tar emot leveranser och du kan utöver att få däcken levererade till en av deras partners även få sommardäcken monterade på din bil

Nordendäck – din leverantör av däck

Nordendäck erbjuder dig:

  • Fri frakt från 2 däck
  • Öppet köp i 30 dagar
  • Möjlighet till monteringsservice hos någon av deras partners
  • Sökmotor på hemsidan för att hitta rätt däck

Dags för sommardäck!

DN kan du läsa mer5 om vad som gäller när det är dags att byta ut vinterdäcken mot sommardäck. Du måste se till att ha bytt innan 16 april, då det enligt lag måste sitta sommardäck på din bil. Du kan även läsa på DN om vad som gäller när det kommer till mönsterdjup med mera.

3 Mar 2015