Kryssning Patagonien

Inca Tours erbjuder fantastiska kryssningar i Patagonien. Detta land är den sydligaste delen av Sydamerika och dess läge gör det ypperligt att åka med en kryssning. Kryssningen startar från Ushuaia som är världens sydligaste stad. Turen går genom Beaglekanalen mot de mörka klippor som ligger vid Kap Horn. Kap Horn är för övrigt kontinentens sydligaste punkt och detta är även en plats som är mycket mytomspunnen för seglare och sjöfolk över hela världen. Med denna kryssning får du även åka genom Mallegans sund och se djur så som späckhuggare, sjölejon, pingviner och sjöfåglar som endast finns här i dessa vatten. Båten lägger sedan till i Punta Arenas i Chile.

Hållpunkter kryssning

Kryssningen är på 5 dagar och i priset ingår bland annat utflykter enligt program, engelsktalande guider, måltider och mycket mer. Inca Tours kryssning i Patagonien erbjuder dig följande hållpunkter:

  • Ushuaia
  • Kap Horn och Wulaia Bay
  • Pia Glacier och Garibaldi Glacier
  • Piloto/Nena Glacier och De Agostini/Águila Glacier
  • Magdalena Island - Punta Arenas

För detaljerad resplan så kan du besöka Inca Tours hemsida, där du även kan läsa mer om vad som ingår i priset och vad du bör tänka på inför din kryssning. Du kan även beställa tilläggsresor till din kryssning eller så kan du göra en så kallad kombinationsresa om du vill. Du kan även skräddarsy din resa om du vill, genom att kontakta Inca Tours. Alla resmål de erbjuder har de personliga erfarenheter av, så de kan svara på de allra flesta frågor du kan tänkas ha.

Expedition Sydamerika

Läs mer på Svd om ”expedition Sydamerika”. Om hur man kan uppleva kryssningar på lite annorlunda sätt mot vanligt och hur man kan uppleva Sydamerika till havs. Läs mer om Patagonien på Inca Tours hemsida och boka sedan din egen kryssning!

10 Apr 2015