Jonsson Bil

Om du gillar att åka runt och se på kloster och annat så är det bra att ha en bil som fungerar och som du får plats med allt, och alla i. Jag rekommenderar att du kikar hos Jonsson Bil som har bilar av märket Peugeot, samt även bra begagnade bilar av andra märken. Vill du veta mer om detta företag så kan du kika på Facebook eller så kollar du upp dem på fbt.se. Jag själv har köpt en Peugeot av dem och jag är mycket nöjd. Det är därför jag rekommenderar dem. De erbjuder ju dessutom:

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Serva bilen

Fördelen med en Peugeot från Jonsson Bil är att man kan återkomma till dem för att få service. Detta är något som görs vid ett visst milantal. Se till att du inte hoppar över det. Hos Jonsson Bil så kan man även skaffa ett Peugeot-kort, vilket gör att man kan dela upp betalningen på servicen om man vill. Dessutom får man en lånebil, medan ens egna bil är på service eller på verkstaden.

Bege dig ut

Med en bil kan du ta dig runt i Sverige och besöka fornminnen, kloster och andra sevärdheter. Varför inte ta och packa bilen med familjen, picknickkorg och en karta och bege er ut. Sverige är vackert och med en Peugeot från Jonsson Bil kan du ta dig runt hela Sverige om du så önskar. Passa på nu, när det snart är sommar.

20 May 2015